viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.07.23 @ 08:32

Film “Barbie” režiserke Grete Gerwig zaludio je publiku širom svijeta, a aplikacija pomoću koje ćete se pretvoriti u ovu kultnu lutku postala je hit.

Bairbie.me koristi vašu fotografiju kako bi vas uz pomoć umjetne inteligencije “transformirala” u Barbie ili Kena. Fotografija bi trebala biti visoke kvalitete i trebate gledati direktno u kameru. Ne preporučuje se da nosite naočale kako bi sustav što bolje analizirao vaše crte lica. Postoji mogućnost da odaberete boju kose i kože.

OGLAS

Ovu aplikaciju osmislila je kompanija Fvnway. Kreatori su napomenuli da ovo nije službena Barbie aplikacija te da nemaju nikakve veze s Mattelom.

OGLAS

Glumac Sergej Trifunović je na svom Instagram profilu podijelio kako bi izgledao da je Ken.

OGLAS

,,Moja varijanta Kena liči na Gorana Šušljika”, naveo je u opisu i nasmijao pratitelje.

Inače, film “Barbie” najavljen je još 2009. Trebao ga je producirati Laurence Mark. Međutim, snimanje je počelo tek 2014. godine, kada je Sony Pictures dobio prava za film.

Nakon višestrukih promjena scenarista i režisera i odabira Amy Schumer i kasnije Anne Hathaway u glavnoj ulozi, Sony je izgubio prava, koja su 2018. prebačena na Warner Bros. Pictures. Margot Robbie je dobila ulogu 2019. godine, a 2021. objavljeno je da će ga režirati Greta Gerwig.

Oglasi
LM