viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.01.24 @ 11:32

Nakon što je jučer snijeg zabijelio zabijelio veći dio Bosne i Hercegovine, jutros vlada zimska idila na bh. planinama – Bjelašnici, Vlašiću i Jahorini.

Na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici palo je 20 centimetara snijega, a putovi su prohodni. Na nekim mjestima ima poledice. Trenutna temperatura na Bjelašnici je -8 stupnjeva Celzijusa, a visina snijega na stazi je 45 cm. Zimska avantura se nastavlja i danas je 42 skijaški dan.

OGLAS

Svi putovi i ceste ka Bjelašnici i Igmanu su očišćeni i prohodni, ali iz Olimpijskog centra mole vozače da voze maksimalno oprezno zbog moguće poledice.

OGLAS

Ski liftovi Babanovac i Markovac na Vlašiću počeli su s radom 13. siječnja, a jutros su spremni za sve posjetitelje ove bh. planine. Jutarnja temperatura na Vlašiću iznosila je -9 stupnjeva, a trenutno iznosi -7 stupnjeva Celzijusa.

OGLAS

Kada govorimo o Jahorini, visina snijega na stazi iznosi 45 centimetara, očekuje se da će dnevna temperatura na ovoj planini iznositi -9 stupnjeva Celzijusa.

Prema podacima Olimpijskog centra Jahorina trenutno su u funkciji gondola Poljice, gondola Partizan, šestosjed Ogorjelica, ski lift Poljice te poligon Poljice. Kao i na Bjelašnici večeras je planirano noćno skijanje od 18 do 21 sat.

Oglasi
LM