viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.09.23 @ 13:58

Danas se navršava 15. obljetnica od utemeljenja Zajednice žena Hrvatske demokratske zajednice BiH „Kraljica Katarina Kosača“, a čestitku ove organizacije, kojoj je na čelu Vitežanka Marina Pendeš, prenosimo u cjelosti:

            “Ovo je jubilej kojim slavimo zajednički uspjeh, podršku i snagu žena, te značajna obljetnica koja nas podsjeća na sve što smo postigle i na put kojim smo prošle.

OGLAS

            Tijekom ovih 15 godina, naša Zajednica postala je neizostavan dio Hrvatske demokratske zajednice BiH. Naša zadaća od samih početaka do danas ostala je ista: političko osnaživanje žena, za bolje sutra, te njihovo ravnopravno sudjelovanju u svim segmentima i sferama života u Bosni i Hercegovini.

OGLAS

            Ova obljetnica nije samo prilika za slavlje prošlosti, već i inspiracija za budućnost, jer pred nama su još veći izazovi, još važniji ciljevi. Kroz proteklo razdoblje, Zajednica žena ostvarila je brojne uspješne projekte, te iznjedrila mnoge uspješne žene. Dakle, na ovu obljetnicu, želimo  izraziti duboku zahvalnost svakoj članici naše Zajednice za posvećenost i nesebičan rad, jer su temelj našeg uspjeha. Nastaviti ćemo raditi na jačanju uloge žena u politici, na poticanju njihovog sudjelovanja u radu i doprinosu Zajednice žena. Neka naša zajednica i dalje raste i ostvaruje pozitivan utjecaj za našu stranku i društvo u cjelini. Nastavljamo raditi na stvaranju političkog okruženja u kojem žene imaju značajnu ulogu i u kojem se njihov glas čuje.

OGLAS

            Ovim putem Zajednica žena HDZ-a BiH zahvaljuje svim članicama na neprocjenjivom radu, doprinosu, predanosti i na vašoj vjeri u našu zajednicu. Neka ova 15. godišnjica bude samo početak mnogih uspješnih godina koje dolaze. Sretan rođendan, drage članice Zajednice žena HDZ BiH.

Predsjedništvo Zajednice žena HDZ BiH

„Kraljica Katarina Kosača“

Oglasi
LM