viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.04.24 @ 13:27
OGLAS

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović sastao se danas u Domu HDZ-a BiH sa Šefom Izaslanstva Europske unije u BiH i posebnim predstavnikom Europske unije u BiH, Johannom Sattlerom.

Na današnjem se sastanku razgovaralo se o ključnim temama vezanim za daljnji napredak Bosne i Hercegovine na putu europskih integracija, jačanju demokratskih institucija te unaprjeđenju političke stabilnosti i ekonomskog prosperiteta u Bosni i Hercegovini.

OGLAS

Čović je istaknuo važnost suradnje s institucijama Europske Unije u ostvarivanju reformi koje su od vitalnog značaja za budućnost Bosne i Hercegovine, osobito naglašavajući Izborni zakon BiH.

OGLAS

Predstavnici Hrvatske demokratske zajednice BiH na svim razinama vlasti nastavit će predano raditi na tom cilju – istaknuo je.

OGLAS

Izražena je punu podrške u provedbi reformi i dugoročnoj stabilizaciji unutarnjeg političkog dijaloga te je istaknuta važnost kontinuirane suradnje i stabilnosti svih razina vlasti za ostvarenje nužnog napretka.

– Razgovarali smo o nizu tema vezanih uz naš europski put, funkcioniranje i napredak. Reformski zakoni, posebno Izborni zakon, moraju napredovati. Stabilan politički dijalog lokalnih dionika ključan je za pozitivan zamah – napisao je Čović na društvenoj mreži X.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM