viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.07.22 @ 12:22
OGLAS

Srbijanski tenisač Novak Đoković sletio je u Sarajevo jutros oko 8 sati te se odmah zaputio u Visoko gdje će danas otvoriti teniski kamp u Arheološkom parku “Ravne 2”.

Đoković je ranije govorio da se u Arheološkom parku Ravne 2 osjeća preporođeno te da dolazak u Visoko koristi da napuni energiju za naredne sportske izazove, a sada će se ta suradnja dodatno razviti. S obzirom na to da je u nedjelju osvojio sedmi Wimbledon u karijeri, odnosno 21. Grand Slam ukupno, nema sumnje da će tenisač iz Srbije biti izuzetno raspoložen tijekom boravka u našoj državi.

OGLAS

Radovi na teniskim terenima sa tvrdom podlogom i šljakom završeni su u utorak, kako je rečeno iz Arheološkog parka Ravne 2, a već danas u 10 sati je počeo cjelodnevni program otvorenja regionalnog tenis centra za pripreme najvećih tenisača regije. Radi se o dva tenis terena sa tribinama pored terena, u prirodi te VIP tribinama, a popratni sadržaji su restoran i moderno opremljene svlačionice. Centralni događaj počinje u 16 sati kada će Đoković igrati protiv Ivana Dodiga, te Aljaž Bedene protiv Aldina Šetkića, a nakon singl mečeva planirana je igra parova Bedene/Dodig – Đoković/Šetkić.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM