viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.01.24 @ 21:33

Prava drama odvijala se danas na Glavnoj gradskoj magistrali u Zenici gdje je došlo do prometne nesreće koju je skrivio policijski službenik, a potom pobjegao s mjesta nesreće.

Prema riječima Aldine Alić, šefice Odsjeka za odnose s javnošću, analitiku i planiranje MUP-as Zeničko-dobojske županije, do nezgode je došlo u 14 sati, piše Avaz.

OGLAS

– Prometna nesreća se dogodila u ulici Branilaca Bosne u Zenici. U nezgodi su sudjelovali policijski službenik, koji je upravljao s privatnim putničkim motornim vozilom Passat, i pješak inicijala A.Š. (rođen 2005. godine) koji je zadobio lakše tjelesne ozljede. Istragom koja se provodi utvrđuju se sve okolnosti pod kojim je došlo do ove prometne nezgode kao i eventualna odgovornost policijskog službenika – kaže Alić.

OGLAS

Kako neslužbeno doznaje Avaz, policijski službenik se nakon ove nesreće udaljio s mjesta nesreće zbog čega je došlo do potjere za njim.

OGLAS

Na kraju, policijski službenik je stavljen pod kontrolu. Kako se doznaje, policijski službenik koji je skrivio nesreću, iako iz policije nisu priopćili njegov identitet, je D.T. iz Zenice. 

Oglasi
LM