viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.07.23 @ 13:37
OGLAS

Federalni zastupnici Hrvatske republikanske stranke (HRS) podnijeli su za vitešku javnost izuzetno zanimljiv amandman na rebalans federalnog proračuna koji se danas razmatra na sjednici Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH.

Naime, Republikanci su predložili da se 4 milijuna KM planiranih za izgradnju zatvorenih bazena u Zenici preusmjeri za kapitalni projekt rješavanja pitanja vodoopskrbe u Vitezu, kao gorućeg problema koji Vitežane tišti godinama unatrag te su uslijed brojnih redukcija nezadovoljni sustavom opskrbe vodom u svojoj općini.

OGLAS

Iako je jedini zastupnik HRS-a Slaven Raguž iz Hercegovačko-neretvanske županije ipak se odlučio aktualizirati ovaj problem u federalnim tijelima. “Ovim sredstvima značajno bi se smanjili i gubitci u vodovodnoj mreži”, zaključio je Raguž.

OGLAS

Hrvatska republikanska stranka (HRS) radi za boljitak ljudi na ovim prostorima, pozivamo političke predstavnike drugih stranaka koji djeluju na području Općine Vitez da putem svojih predstavnika u Parlamentu F BiH podrže amandman HRS, naveli su iz HRS-a.

Iako je malo za vjerovati kako će ova inicijativna dobiti potporu parlamentarne većine moguće je kako će potaknuti širu raspravu o ovoj temi.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM