viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.03.21 @ 20:02
OGLAS

Hrvatska Udruga mladih u Središnjoj Bosni iz Viteza je Udruga koja je osnovana krajem 2018. godine. Od dana osnivanja pa sve do danas, Udruga je realizirala mnoge projekte i aktivnosti na području Viteza i središnje Bosne. Udruga je posebno prepoznata po svom humanitarnom radu.

Udruga je od osnivanja posjetila 213 obitelji s područja Viteza i središnje Bosne kojima je pomogla na razne načine ( kupovina ogrjeva, lijekova, hrane, odjeće, plaćanju obroka…).

OGLAS

Članovi za potrebe Udruge najčešće koriste svoje vlastito vozilo, odnosno ili od svojih roditelja koji im oni ustupe na korištenje. Uvidom u evidenciju, članovi naše Udruge godišnje zbog potreba Udruge prijeđu negdje oko 20 – 25 tisuća kilometara, što je na razini godine doista velika brojka.

OGLAS

,,Imajući u vidu da svi mi koristimo svoje vlastito vozilo i da smo često dolazili u problem prijevoza određene pomoći do korisnika zbog nedostatka vozila. Stoga smo odlučili krenuti u realiziranje kupovine vozila za potrebe Udruge”, poručuju članovi.

OGLAS

Kako bi u svakom trenutku mogli biti dostupni onima kojima je pomoć Udruge najpotrebnija, Udruzi je potrebno vozilo koje će biti na raspolaganju i koje će služiti za potrebe Udruge i olakšati realiziranje naših aktivnosti i projekata. Zato su u dogovoru s članovima krenuli u rješavanje ovoga problema.

Očekuju kao i do sada potporu i nadaju se da će ovaj problem riješiti u što kraćem roku.

U fotogaleriji možete vidjeti dio fotografija u kojima se može vidjeti koliko su zapravo pretovarali osobna vozila.

Svi oni koji žele pomoći u realizaciji ove aktivnosti mogu pomoći uplatom na račune:

Račun u konvertibilnim markama:3382502287481689 ( Unicredit Bank ) Račun u stranim valutama:393382504887482008 ( Unicredit Bank )

S naznakom: Za automobil

Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve:
065/395-020
063/889-190

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM