viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
u susret izborima
Vrijeme objave: 13.04.24 @ 15:21
OGLAS

General Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća obrane, ujedno nositelj liste za dijasporu i BiH za nastupajuće Parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj, Ljubo Ćesić Rojs posjetio je danas Središnju Bosnu i općinu Vitez.

OGLAS

U pratnji Ćesića Rojsa bili su general Ivan Tolj, Ivan Kapular i Miljenko Galić, sve kandidati na listi za Sabor RH. Nakon druženja u lokalnoj kavani sa prijateljima i simpatizerima izaslanstvo je postilo Spomen sobu poginulih hrvatskih branitelja iz općine Vitez, gdje su se upisali u spomen knjigu te odali počast svima koji su živote dali za obranu Viteza i ostvarivanje sveukupnih hrvatskih interesa. Također, potom su posjetili i spomen obilježje Osmica, obilježje ispred Općine kao i središnje županijsko obilježje na Križančevom Selu te spomenike Darki Kraljeviću i Josipu Plavčiću Đokcu. Na svakoj od ovih lokacija održana je prigodna molitva te paljenje svijeća, a evocirane su uspomene na ratne dane i strateška promišljanja predsjednika dr. Franje Tuđmana te ministra obrane Gojka Šuška.

Uz razgovor sa sugrađanima i obiteljima poginulih Ćesić Rojs je poručio kako ove izbore svi imaju prigodu glasovati za sebe te je animirao birače da iskoriste pravo glasa 16. i 17. travnja u Osnovnoj školi u Vitezu, gdje će biti biralište za ovo područje BiH. Glasovati mogu svi hrvatski državljani s domovnicom.

OGLAS

HRVATSKO BILO- LISTA:
1. LJUBO ĆESIĆ
2. IVAN TOLJ
3. IVAN KAPULAR
4. MILJENKO GALIĆ
5. PERO BARBARIĆ
6. ŽARKO PAVLOVIĆ
7. MIJA CRNOJA
8. ANA JAPEC BUNETA
9. VESNA BALAŽEVIĆ

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM