OGLAS
Vrijeme objave: 07.12.23 @ 14:08
OGLAS

Da u Bosni i Hercegovini ima humanih i ljudi sa velikim srcem pokazuje primjer mladog Ivana Šoke iz Guče Gore koji radi u Vitezu i već šest godina u svom frizerskom salonu iskazuje velikodušnost, ljubav i pažnju onima kojima je to najpotrebnije.

OGLAS

Ove godine nastavlja se suradnja frizerskog salona “Šoko” sa Crvenim Križem Općine Travnik u sklopu tradicionalne akcije prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene obitelji.

Od 1. do 20. 12. 2023., Crveni križ općine Travnik i Frizerski salon Šoko pozivaju vas da se pridružite ovoj nesebičnoj akciji i podijelite toplinu blagdanskog duha s onima koji trebaju našu podršku. Cjelokupni prikupljeni iznos bit će potrošen na pakete u vidu hrane, higijenskih potrepština, paketića za djecu, odjeće…

OGLAS

“Vaša mala gesta može napraviti veliku razliku u životu onih koji se suočavaju s izazovima. Hvala vam što širite ljubav i radost u zajednici.”, kazao je Ivan Šoko, vlasnik frizerskog salona.

OGLAS

Ivan je jako aktivan u humanitarnom radu. Već par godina, početkom školske godine daruje mališane slabijeg imovinskog stanja sa školskim torbama i priborom za školu, te organizira besplatno šišanje za prvačiće.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM