viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 31.08.23 @ 19:08

Kako se doznaje danas je HDZ BiH napustio bivši predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Ivo Tadić. Tadić je ovu informaciju podijelio s javnosti te je naveo neke od razloga, prenosi BHRT. Inače, Tadić je zastupnik u Skupštini Zeničko-dobojske županije i izaslanik u Domu naroda FBiH te nije poznato na koji način će nastaviti političko djelovanje.

Ovom potezu sigurno je doprinio i raniji unutarstranački izborni procesu u HDZ-u u ovoj županiji, ali i raspuštanje stranačke organizacije u ZDŽ. Tadić je podijelio i nezadovoljstvo smjenom jednog dijela stranačkih kadrova koji su obnašali pozicije istaknute pozicije u ovoj županiji.

OGLAS

Tko je Ivo Tadić?
Ivo Tadić rođen je 23. svibnja 1959. godine u Žepču te je njegovo mjesto prebivališta Žepče. Po nacionalnosti je Hrvat. Posjeduje Višu vojnu stručnu spremu i časnik je po zanimanju. Ima trideset godina radnog staža u gospodarstvu, vojsci i politici. Bio je član općinskog, županijskog i središnjeg odbora HDZ BiH, izaslanik je u Domu naroda FBiH i zastupnik u Skupštini ZDŽ od 2006. godine. Oženjen je i otac dvije kćerke. Na posljednjim Općim izborima u BiH osvojio je 5.650 glasova.

OGLAS
Oglasi
LM