viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.12.23 @ 16:25
OGLAS

U tradicionalnoj predbožićnoj humanitarnoj aktivnosti katolika pripadnika Ministarstva obrane BiH i Oružanih snaga BiH darovane su dvije Udruge za osobe s poteškoćama u razvoju i to u Mostaru i Kiseljaku.


U ime katolika pripadnika Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH darove su danas uručili vrhbosanski nadbiskup metropolita i upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić, zamjenik ministra obrane BiH Slaven Galić, general bojnik Ivica Jerkić, brigadni general Tomo Kolenda, brigadir Zdravko Rezo, pukovnik Joško Kraljević, kao i pomoćnik ministra obrane BiH Zoran Šajinović.

OGLAS

Najprije su u Mostaru posjetili Udrugu za Down sindrom, zatim su u Kiseljaku posjetili Udrugu roditelja i građana za pomoć djeci s poteškoćama u učenju i učešću Naša djeca. Predstavnici Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH uz darove su s Udrugama razmijenili lijepe želje za nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane, kao i želje za nastavak uspješnog rada i u budućnosti.

OGLAS

Važno je istaknuti kako je ova humanitarna aktivnost rezultat dobrovoljnog i iskrenog odricanja financijskih sredstava katolika pripadnika Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH, a provodi se već nekoliko godina s ciljem pomoći različitim udrugama, najčešće udrugama koje rade sa djecom.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM