Zrak u vitezu
OGLAS
//
Naložena obdukcija
Vrijeme objave: 16.10.24 @ 14:41
OGLAS

Kolektiv Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) povodom nemilog događaja, smrti šesnaestogodišnjakinje, izjavljuje obitelji iskrenu sućut, priopćeno je iz KCUS-a, prenosi Fena.

OGLAS

“Za nas profesionalce, smrt ma kako bili pripremljeni na to je teška, pogotovo kada se radi o životu mlade osobe. Zbog toga je menadžment KCUS-a i Ministarstvo zdravstva ŽS zatražilo da se izvrši unutarnji stručni nadzor nad liječenjem preminule pacijentice kako bi se utvrdile sve činjenice i kompletan tijek liječenja”, naveli su u priopćenju.

Tužiteljstvo Županije Sarajevo poduzima radnje i utvrđuje okolnosti uslijed kojih je došlo do smrti 16-godišnje djevojčice nakon liječničke intervencije, potvrđeno je za BHRT iz Tužiteljstva ŽS. Prema ranijim objavama u medijima, 16-godišnja djevojčica je s roditeljima potražila pomoć zbog jake zubobolje, a stanje joj se pogoršalo nakon što je u jednoj privatnoj klinici izvađen zub te se uslijed upalnog procesa razvila sepsa.

OGLAS

U teškom zdravstvenom stanju dovezena je u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), gdje je preminula. Ukop preminule 16-godišnjakinje će biti obavljeni danas.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM