viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.04.24 @ 15:24
OGLAS

Vokalni sastav “Lašvanske dive” iz Nove Bile 8. travnja 2024. godine nastupile su u vojarni „Stanislav Baja Kraljević“ u Rodoču na održavanju središnje svečanosti povodom obilježavanja 32. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane i 19. obljetnice utemeljenja 1. pješačke pukovnije Oružanih snaga BiH.

OGLAS

U nazočnosti brojnih uzvanika i visokih vojnih dužnosnika u glazbenom dijelu programa nastupile su Lašvanske dive koje su uz glasovirsku pratnju profesora Josipa Popovića, pratnju Josipa Vukoje na gitari i pod vodstvom profesorice Nanarele Bajo izvele pjesmu „Poljubi zemlju“.

U glazbenom dijelu programa, kao solistica, članica i menadžer Diva, uz pratnju benda nastupila je Ilijana Budimir Trupina otpjevavši dvije pjesme : „Najljepše su oči moje majke“ i „Na kamenu rođen“.

OGLAS

Svaki nastup sa sobom nosi puno lijepih stvari, ali najljepše su one vezane za rađanje novih poznanstava i prijateljstava. Na ovom događaju u glazbenom dijelu program nastupila je i predivna Lucija Zovko.

OGLAS

Dive ističu kako je ovo bio još jedan odličan nastup kojim se ponose te organizatorima zahvaljuju na pozivu kojim su počašćene.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM