viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.08.23 @ 10:29

Ministarstvo obrane Bosne i Hercegovine je danas, 4. kolovoza 2023. godine, objavilo oglas za prijam 300 kandidata u djelatnu vojnu službu u početnom činu vojnika Oružanih snaga BiH. Rok za predaju prijava s pratećom dokumentacijom je 21 dan, od dana objavljivanja na službenoj internet stranici Ministarstava obrane BiH.

Prijamom u djelatnu vojnu službu Oružanih snaga BiH, mladićima i djevojkama koji ispunjavaju uvjete i budu odabrani kroz objektivan i transparentan proces prijama bit će osiguran stalan, izazovan i siguran posao, kao i mogućnost kontinuiranog profesionalnog razvoja i napredovanja u karijeri.

OGLAS

Na oglas se mogu prijaviti mladići i djevojke koji imaju završenu srednju školu III. i IV. stupnja, da nisu mlađi od 18 godina niti stariji od 27 godina i da ispunjavaju uvjete oglasa raspisanog za određena ustrojbena mjesta, koja se popunjavaju kandidatima iz reda tri naroda u BiH, kao i iz reda ostalih.

OGLAS

Potrebne informacije i obrasce za prijavu kandidati će moći preuzeti na službenoj internet stranici Ministarstva obrane BiH (www.mod.gov.ba na linkovima: Oglasi/Natječaji http://www.mod.gov.ba/aktuelnosti/oglasi/?id=101302  i Postani pripadnik OS BiH), ili osobno dobiti od središta za novačenje i tranziciju, i informirati se putem sljedećih telefona:

OGLAS

a) Središte za novačenje i tranziciju Sarajevo, tel. 033/773-437;

b) Središte za novačenje i tranziciju Banja Luka, tel. 051/335-886;

c) Središte za novačenje i tranziciju Čapljina, tel. 036/811-084 i

d) Središte za novačenje i tranziciju Tuzla, tel. 035/814-954

Testiranja kandidata će se obaviti u središtima za novačenje u: Sarajevu – vojarna „Rajlovac“, Banjoj Luci – vojarna „Kozara“, Čapljini – vojarna „Božan Šimović“ i Tuzli – vojna baza „Zračna luka Dubrave“.

Nakon završenih testiranja, Povjerenstvo za izbor će obaviti intervju s najuspješnijim kandidatima i, nakon završenog intervjua, izvršiti izbor i predložiti ministru obrane BiH kandidate za upućivanje na temeljnu vojničku obuku.

Kandidati koji uspješno završe temeljnu vojničku obuku primaju se u vojnu službu u početnom činu vojnika na ustrojbena mjesta na koja budu izabrani u procesu prijama.

Oglasi
LM