viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.09.23 @ 13:55

Danas je u Vitezu svečanim otvaranjem započeo rad prvog Centralna business foruma koji se održava danas i sutra u hotelu Central u Vitezu, a okupio je brojne sudionike koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i razviti mrežu profesionalnih kontakata.

Svečanoj ceremoniji otvaranja, gdje se nazočnima obratio i općinski načelnik Boris Marjanović, nazočili su predsjednica FBiH Lidija Bradara, premijer FBiH Nermin Nikšić, veleposlanik Slovenije u BiH Damjan Sedar, članovi Vlade FBiH Vederan Lakić, Nasiha Pozder, Amir Hasičević, predsjednik Sabora KSB Dražen Matišić članovi Vlade KSB, predstavnik Vanjskotrgovinske komore BiH Vjekoslav Vuković, županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, predsjednik uprave FINA.HR Dražen Čović, članovi niza gospodarskih komora te brojni gospodarstvenici iz BiH i regije, kao i predstavnici Europske unije.

OGLAS

Uz izraze dobrodošlice te zahvalu organizatorima na odabiru Viteza kao mjesta za održavanje ovog poslovnog foruma načelnik Općine Vitez Boris Marjanović kazao je: „Ovakvi događaji i susreti sjajna su prigoda za dodatno umrežavanje, razmjenu poslovnih ideja, iskustava, kontakata te nam svima želim da na tim temeljima, koristeći pozitivne strane Centralna bussines foruma, unaprijedimo poslovanje institucija i poduzeća koje danas predstavljamo“.

OGLAS

Govoreći o odnosu Općine Vitez prema investitorima Marjanović je naglasio: „U kontekstu poruke investitorima i poslodavcima, osobito naglašavam kako u poslovnim aktivnostima Općina Vitez nastoji biti kvalitetan servis i potpora svima, kroz izdavanje potrebnih dozvola, subvencije ali i gradnju potrebne infrastrukture, potvrđujući jasno opredjeljenje za nove investicije, kako iz domaćeg tako i iz stranog poslovnog svijeta“.

OGLAS

Tijekom otvaranja foruma nazočnima se obratio u ime organizatora Ivica Džambas, predsjednica FBiH Lidija Bradara, premijer F BiH Nermin Nikšić, kao i u ime izaslanstva EU u BiH Stefano Elero.

Centralna bussines forum nastavljen je predavanjem poznatog hrvatskog profesora dr. Dragana Primorca, a u nastavku današnjeg i sutrašnjeg dana bit će održani brojni paneli, edukacije i poslovni susreti.

Oglasi
LM