OGLAS
Vrijeme objave: 03.07.24 @ 17:43
OGLAS

Policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, poduzimaju mjere i radnje na dokumentiranju krivičnog djela, “Prevara” iz članka 294. stavak 2. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine i kaznenog djela “Krivotvorenje isprave” iz članka 373. stavak 2. istog zakona u vezi sa kaznenim djelom iz članka 31. “Saučiniteljstvo”, koje je izvršeno na štetu Raiffeisen bank d.o.o. Sarajevo i Ć.H. iz Sarajeva, kojom prilikom je pribavljena protupravna imovinska korist u iznosu od 200,000,00 konvertibilnih maraka, za što se sumnjiče četiri osobe.

OGLAS

U okviru aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentiranju navedenog kaznenog djela, policijski službenici Sektora kriminalističke policije su identificirali i procesuirali tri osobe koje se sumnjiče za izvršenje istog, te je Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu protiv istih.

Kako bi se spomenuto kazneno djelo u potpunosti rasvijetlilo, a svi počinitelji procesuirali u skladu sa zakonom, Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije je dobila suglasnost postupajućeg tužitelja Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije za javno objavljivanje fotografije još jedne osumnjičene osobe sa ciljem identifikacije i pronalaska iste.

OGLAS

U vezi s tim, dostavljamo fotografije osumnjičene osobe, uz apel građanima da ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama koje mogu pomoći u identifikaciji i lociranju iste, da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu besplatnim pozivom na telefonski broj 122 ili na broj 032/449–250 u Operativnom centru Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, priopćeno je iz MUP-a.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM