viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.12.23 @ 11:35
OGLAS

Zoran Kupreškić jedan je od prvih Vitežana koji se dragovoljno predao Haškom sudu i to zbog navodnog ratnog zločina, kasnije se ispostavilo lažne optužnice koja mu je stavila na teret djela koja nije izvršio, a zbog čega je nevin u pritvoru proveo četiri godine. Po izlasku je na osnovi osobnog dnevnika objavio knjigu Haaška priča u izdanju Udruge građana Bonus i HKD Napredak.

I tako, nakon više od dvadeset godina Zoran Kupreškić napisao je novu knjigu prigodno nazvanu Posthaška priča, a u njoj donosi brojna svjedočanstva o svome životu i odgovara na neka od najintrigantnijih pitanja pišući povijest za sve generacije koje će ovo kapitalno djelo čitati te iz njega crpiti informacije za kolumne, književne i znanstvene radove.

OGLAS

Detaljno o svojoj novoj knjizi Kupreškić je govorio ekskluzivno za Viteški.ba u videozapisu kojeg smo objavili uz ovaj tekst, kojega zaključujemo s najavom promocije nove knjige. Naime, promocija knjige ,,POSTHAAŠKA PRIČA” autora bit će u četvrtak 21. prosinca 2023.  godine u prostorijama HKD ,,Napredak” podružnica Vitez s početkom u 19:00 sati.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM