viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.01.24 @ 17:55
OGLAS

Pripadnici Postrojbe granične policije Doljani u utorak su spriječili krijumčarenje šest državljana afroazijskog podrijetla u mjestu Crveni Grm, općina Ljubuški.

OGLAS

Krijumčarenje je otkriveno prilikom zaustavljanja putničkog vozila marke VW Touran registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine, kojim je upravljala državljanka BiH B. M., priopćeno je iz Granične policije BiH.

Kao prethodnica navedenog vozila, bilo je i vozilo marke Audi, kojim je upravljao A.M. državljanin BiH. Nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni za počinjeno kazneno djelo “krijumčarenje ljudi” lišeni su slobode, a vozilo i dokazni materijali privremeno su oduzeti.

OGLAS

Protiv njih će biti podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu Tužiteljstvu BiH, dok će krijumčareni migranti, nakon ispitivanja u svojstvu svjedoka biti predani Službi za poslove sa strancima na daljnje postupanje.

OGLAS

Istog dana pripadnici Postrojbe granične policije Brod spriječili krijumčarenje 26 osoba afroazijskog podrijetla na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod.

OGLAS

Krijumčarenje je otkriveno na drugoj liniji graničnih provjera prilikom kontrole teretnog motornog vozila marke DAF i priključnog vozila marke Wielton, registracijskih oznaka Poljske, kojim je upravljao državljanin Bjelorusije D. T.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo “krijumčarenje ljudi” o događaju je obaviješten dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH. Osumnjičeni je lišen slobode i protiv njega će biti podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu nadležnom tužiteljstvu.

Teretno vozilo i druga dokazna sredstva privremeno su oduzeti, a krijumčareni migranti predani su pripadnicima Službe za poslove sa strancima na daljnje postupanje.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM