viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.03.24 @ 16:19
OGLAS

Iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike jučer su pušteni nalozi za naknade civilnih žrtava rata i to sa određenim zakašnjenjem zbog čekanja zahtjeva iz svih deset županija.

Ministarstvo će, zbog ovog kašnjenja naknada svima onima koji redovito dostavljaju zahtjeve, u narednom periodu razmotriti trenutni sustav puštanja naloga kako ne bi bili izjednačavani oni koji uredno i na vrijeme dostavljaju zahtjeve s onima koji kasne, odnosno da oni koji dostave zahtjeve na vrijeme budu na vrijeme i isplaćeni. Ovu praksu Ministarstvo ranije nije prakticiralo jer se nastojalo da svi korisnici naknada imaju jedan datum na koji mogu očekivati uplate.

OGLAS

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike unijelo je i naloge za isplate naknada iz veljače osobama sa invaliditetom u ukupnom iznosu od 21.538.937,78 KM još u ponedjeljak, te su do sada sigurno puštene i iz Federalnog ministarstva financija prema krajnjim korisnima. Ovog tjedna Vlada FBiH utvrdila je i Prijedlog zakona o jedinstvenim načelima i materijalnoj potpori osobama sa invaliditetom i uputila ga u parlamentarnu proceduru, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM