viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.07.20 @ 21:59
OGLAS

Predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB i kandidat na broju 3. liste HDZ-a za XI. Izbornu jedinicu (Hrvati van RH) Radoje Vidović u četvrtak, 2. srpanja 2020. godine posjetio je Vitez gdje je razgovarao s članicama i članovima OO HDZ BiH Vitez te nazočio obljetnici pogibije časnika HVO-a i HOS-a Darke Kraljevića, priopćeno je iz OO HDZBiH Vitez.

Vidović je govoreći o kandidaturi za Sabor Republike Hrvatske istaknuo kako se smatra kanidatom cijele Središnje Bosne te je rekao kako se nada da će hrvatski državljani u BiH iskoristiti pravo glasa i dati potporu listi HDZ-a jer je HDZ, kako je rekao Vidović u protekli četiri godine znatno povećao potporu Hrvatima u BiH.

OGLAS

„Hrvati Središnje Bosne, kao dio jedinstenog hrvatskoga bića do sada nisu bili zastupljeni kroz Sabor RH te je ovo dobra prigoda za promijeniti to“, istaknuo je Vidović.

Članice i članovi HDZ BiH iz Viteza na čelu s predsjednikom OO HDZ BiH Borisom Marjanovićem istaknuli su kako u potpunosti podržavaju Vidovića te se nadaju kako će, ukoliko bude izabran predstaviti istinu o Središnjoj Bosni ali i ključne razvojne projekte za ovaj tisućljetni hrvatski kraj. U nastavku dana izaslanstvo HDZ BiH nazočilo je i obljetnici pogibije časnika HVO-a Darke Kraljevića te su zajedno s Kraljevićevom obitelji, braniteljima i stanovnicima Viteza položili vijence i svijeće ispred spomen poprsja Darke Kraljevića koje je postavljeno ispred Hrvatskoga doma u Vitezu, navodi se u priopćenju za javnost.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM