viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.02.23 @ 16:10
OGLAS

Na današnjoj sjednici Zastupničkog doma PFBiH gdje je izabran novo rukovodstvo FBiH govorio je Slaven Raguž, zastupnik Hrvatske republikanske stranke u ovom parlamentu.

Između ostalog kazao je kako je moguće da se ostvaruju ciljevi koje je nova vladajuća većina iznijela, a odnose se na politiku “novog vala”, širenju tolerancije i međunacionalnog uvažavanja kako su rekli u svojim programskim ciljevima u Sporazumu o suradnji, a kandidiraju Refika Lendu ćije se ime spominje na 77 mjesta u arhivima haškog tribunala kao osoba koja se dovodi u vezu sa zločinima nad hrvatskim narodom. Kakva će to biti politika koja uvijek kandidira jedne te iste ljude koji nude jednu te istu retoriku već 30 godina.

OGLAS

“Svima je nama jasno kakva je to politika generiranja stalnih sukoba i međunacionalnih netrpeljivosti. Umjesto da ponude politiku koja zbližava naroda i da ponudimo ljude koji mogu dati nove impulse u političkom životu BiH, da razgovaramo o stvarima koji će nas približavati i koje su nam zajedničke mi nudimo potrošene kadrove već čitava desetljeća. Ne mogu i neću glasovati za ovu listu kandidata, čudim se HDZ BiH koja to može podržati, ne znam čemu žurba kad i onako funkcioniraju u ovoj Vladi Fadila Novalića. Ne mogu glasovati za ovu listu, a oni koji mogu neka im je na čast i obraz. Neću glasovati za ljude koji na moj narod gledaju kao na goste u svojoj kući”, rekao je Raguž.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM