viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.10.23 @ 16:38

U sarajevskom hotelu Holiday danas je održana ranije najavljena 70. Glavna izborno – izvještajna Skupština Hrvatskog kulturnog društva Napredak, jedne od krovnih institucija hrvatskog naroda u cjelini te zasigurno vodeće hrvatske kulturne zajednice koja baštini bogatu i višegodišnju tradiciju.

Glavna točka skupštine, kojom je predsjedavao Busovljak Josip Križanović, bila je izborni proces u kojemu je za predsjednika izabran dosadašnji predsjednik Društva dr. sc. Nikola Čiča iz Tuzle, kojemu je Skupština Društva, koje broji više tisuća članica i članova poklonila povjerenje za novi četverogodišnji mandat. Također, povjerenje za ostale ključne pozicije povjereno je prijedlozima Čiče te su tako dopredsjednici Josip Križanović i Miroslav Landeka, kao i Hrvoje Milošević i Damir Krešić, izvještava viteski.ba s lica mjesta.

OGLAS

Tijekom Skupštine usvojena su i sva predviđena izvješća te potrebite odluke. Na ovom zasjedanju uz predstavnike napretkovih podružnica i udruga, nazočili su gosti i uzvanici iz kulturnog, vjerskog i javnog života naše zemlje i inozemstva, diplomatskog zbora u BiH, predstavnici temeljnih organizacija kulture naroda BiH i drugi.

OGLAS
Oglasi
LM