OGLAS
Vrijeme objave: 03.07.24 @ 13:37
OGLAS

Danas je u zgradi Općine Novi Travnik održan svečani događaj potpisivanja ugovora u vrijednosti od 1,7 milijuna KM. Federalni ministar prostornog uređenja Željko Nedić, u pratnji predsjednice Federacije BiH Lidije Bradara, potpisao je ugovore s načelnicima sedam općina iz Županije Središnja Bosna, JU “Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca”, te Ministarstvom zdravstva i socijalne politike Županije Središnja Bosna.

OGLAS

Ukupno je potpisano 20 ugovora koji pokrivaju širok spektar projekata. Ugovori uključuju sanaciju puteva i korita rijeka, utopljavanje javnih objekata, te izradu projektne dokumentacije za zaštitu važnih nacionalnih spomenika.

Potpisivanje ugovora u Novom Travniku predstavlja važan korak u daljnjem razvoju Županije Središnja Bosna, pružajući konkretne benefite lokalnom stanovništvu kroz unapređenje infrastrukture i zaštitu imovine i kulturnih dobara. Ovim pozivom Novi Travnik i Kiseljak dobili najviše u Središnjoj Bosni, više od po 300 000 KM, Busovača više od 250 000 KM, Kreševo 170 000 KM, Dobretići 70 000 KM, a sredstva će stići u u Travnik, Jajce, Fojnicu te za zamjenu podova bolnice u Središnjoj Bosni.

OGLAS

Danas su u Novom Travniku potpisani ugovori za realizaciju 20 projekata s područja Kantona Središnja Bosna. Zahvaljujući sredstvima Ministarstva prostornog uređenja FBiH, u našem gradu započinje realizacija tri nova projekta: Rekonstrukciju gradske prometnice u ulici fra. Marijana Šunjića, utoljavanje objekta Sportske dvorane, kao i izrada projektne dokumentacije uređenja i zaštite nekropole Maculje. Zahvala Ministarstvu što je prepoznalo novotravničke projekte kao i Vladi FBiH te predsjednici FBiH Lidiji Bradari”, objavio je Dujo nakon sastanka.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM