viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.04.24 @ 18:16
OGLAS

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u poslijepodnevnim satima na mostarski aerodrom čime je obilježeno uspostavljanje direktne aviolinije između Beograda i Mostara.

Nakon svečanosti povodom prvog redovnog leta Beograd- Mostar u VIP salonu mostarskog aerodroma održan je sastanak Krišto i Čovića sa srbijanskim predsjednikom.

OGLAS

Direktnu avioliniju između Beograda i Mostara uspostavila je kompanija “Air Serbia”. Avioni “embraer 175” će do Mostara letjeti tri puta tjedno – ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, let će trajati 50 minuta, a cijena povratne karte kreće se po cijeni od 104 eura.

OGLAS

Ugovor između Grada Mostara, kompanije Air Serbia i mostarskog aerodroma potpisan je 2. veljače u mostarskoj Gradskoj vijećnici čime je ta linija obnovljena nakon više od 30 godina. ,,Avio-linija Beograd-Mostar je naš interes, kao i interes Bosne i Hercegovine. To su naši interesi, to je partnerska zemlja, idemo u partnerstvo. To je dobro za naš narod, karte će biti veoma jeftine i moći će putovati ljudi iz Nevesinja, Ljubinja, Trebinja. Svi će moći koristiti mostarski aerodrom”, rekao je Vučić ranije za RTS.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM