viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.06.22 @ 09:15
OGLAS

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljena su tri krivična djela.

Evidentirano je 15 slučajeva narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je 13 prometnih nezgoda u kojima je 9 osoba zadobilo teže tjelesne povrede.

OGLAS

Dana 19.06.2022. godine oko 16,40 sati na magistralnom putu u mjestu Poriče, općina Bugojno, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali:

OGLAS

– putničko motorno vozilo marke VW Sharan, kojim je upravljao J.Dž. rođen 1975. godine iz Livna, u kojem je bila jedna putnica  i

OGLAS

– putničko motorno vozilo marke VW Golf, kojim je upravljao T.J. rođen 1981. godine iz Žepča, u kojem su bile 3 putnice i 1 putnik.

U ovoj prometnoj nezgodi svi navedeni sudionici su zadobili teže tjelesne povrede, koje su konstatirane u Domu zdravlja Bugojno.

Očevidne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Bugojno.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručen je ukupno 581 prekršajni nalog, od kojih je 75 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključena 43 vozača,od kojih je 14 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM