viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.03.21 @ 18:47
OGLAS

Sarajevski ugostitelji izlaze na prosvjede i u četvrtak, poslali jasnu poruku, ,,Otpustit ćemo sve radnike, nemamo drugu soluciju”.

U Županiji Sarajevo su i danas, kao i sinoć bili prosvjedi zbog najavljenog lockdowna za vikend, najglasniji u nezadovoljstvu su ugostitelji koji traže konkretno saniranje negativnih posljedica koje im donose mjere borbe protiv koronavirusa.

OGLAS

Nakon što je premijer Županije Sarajevo Edin Forto objavio sinoć da za vikend neće raditi ništa osim benzinskih pumpi, ljekarni i trgovina hranom, ugostitelji i glazbenici su se ekspresno organizirali na društvenim mrežama i u manjem broju okupili ispred zgrade županije negodujući zbog donesenih mjera.

OGLAS

Naime, kako su kazali pozivaju sve građane da im se pridruže. 

OGLAS

– Zahtjeve govorimo ispred malih ugostitelja ŽS, hotelijera, glazbenika. Mi smo se svi okupili i danas. Tražimo od Vlade ŽS da uvode potpuni lockdwodn, ako se već uvode ovakve mjere, onda ne treba da bude selektivno. Neka uvedu da nema ulazak i izlazak iz Županije Sarajevo. Nismo mi krivi za nepsosobno rad Vlade ŽS, jednostavno oni nisu u stanju kupiti cjepiva. Napravit ćemo prosvjede. Već godinu dana radimo sa 30 posto, sve radnike ćemo da otpustimo i stavimo na biro jer nam ne daju drugu soluciju. Prosvjedi će biti u četvrtak u 13,00 sati ispred Vječne vatre prema Vladi ŽS, kazali su danas okupljeni ugostitelji u ŽS, prenosi Oslobođenje.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM