viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.08.23 @ 18:03

Tokom srpnja 2023. godine, policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo izdali su 189 prekršajnih naloga vozačima koji su vozila nepropisno parkirali na mjesta predviđena za osobe s invaliditetom.

Iz istog razloga, pet vozila je premješteno posebnim vozilom “pauk“.

OGLAS

Od početka ove godine, policijski službenici Uprave policije su izdali 1.515 prekršajnih naloga po osnovu nepropisnog parkiranja na mjesta predviđena za osobe s invaliditetom, a 26 vozila je premješteno.

OGLAS

Iz MUP-a Županije Sarajevo  podsjećaju građane da je bespravno parkiranje na mjestu rezerviranom za osobe s invaliditetom zabranjeno Zakonom o osnovama sigurnosti na putovima u Bosni i Hercegovini.

OGLAS

Uprava policije MUP-a ŽS nastavlja aktivno provođenje pojačanog nadzora i kontrole znaka pristupačnosti, odnosno parkiranja na parkirališnim mjestima označenim za osobe s invaliditetom.

Sve sudionice i sudionike u prometu pozivaju  da poštuju prometne propise i iskažu primjeren nivo svjesnosti za potrebe vozača s invaliditetom, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo.

Oglasi
LM