viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.08.23 @ 14:38
OGLAS

Izaslanici Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine podržali su na današnjoj sjednici izmjene Zakona o osnovama sigurnosti prometa na putevima u BiH, kao i izmjene Zakona o radu u institucijama BiH, oba u prvom čitanju.

OGLAS

Na sjednici su podržana izvješća o radu Vijeća ministara za 2021. i 2022. godinu kao i Godišnje konsolidirano izvješće interne revizije za 2022. godine.

Podršku je dobilo i konsolidirano izvješće o sustavu financijskog upravljanja i kontrole u institucijama Bosne i Hercegovine za 2022. godinu kao i Izvještajće o izvršenoj reviziji učinka: Praćenje realizacije preporuka revizije učinka „Elektronsko poslovanje u institucijama BiH“.

OGLAS

Izaslanici su dali podršku i Izvješću o radu Vijeća nacionalnih manjina BiH te Izvještaj o zaštiti osobnih podataka kao i Izvješće o radu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa za 2022. godinu.

OGLAS

Dana je i suglasnost za ratifikaciju nekoliko međunarodnih sporazuma i ugovora, nakon čega je okončana današnja sjednica Doma naroda PSBiH.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM