viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.08.23 @ 14:21

Policajci Ravnateljstva policije i Postaje granične policije u Cetingradu tijekom protekla dva dana otkrili su dva pokušaja krijumčarenja ukupno 33 ilegalna migranta te su uhitili dvojicu krijumčara – tridesetčetverogodišnjeg hrvatskog državljanina i dvadesetjednogodišnjaka iz BiH.

Tijekom policijskog postupanja svi strani migranti najavili su da će od Hrvatske zatražiti međunarodnu zaštitu, odnosno azil, izvijestili su u petak iz karlovačke policije.

OGLAS

U srijedu su u poslijepodnevnim satima zaustavili i kontrolirali osobni automobil riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao tridesetčetverogodišnjak, a u automobilu su zatekli četiri strana državljana koji su na nezakonit način ušli u Hrvatsku.

OGLAS

U jutarnjim satima u četvrtak zaustavili su teretni automobil bh. registracije kojim je upravljao 21-godišnji državljanin BiH, a u tovarnom prostoru zatekli su 29 stranih državljana koji su to jutro nezakonito prešli državnu granicu.

OGLAS

Karlovačka Policijska uprava je protiv dvojice krijumčara nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu “za sumnju u počinjenje kaznenog djela protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj državi članici EU ili potpisnici Šengenskog sporazuma”.

BiH državljanin odgovara i prekršajno, po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, jer je u tovarnom prostoru prevozio ljude.

Oglasi
LM