viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.06.21 @ 12:34
OGLAS

Proteklog vikenda u organizaciji USAID-a u Hotelu Blanca na Vlašiću, održan je seminar pod nazivom ,,Avanturistički turizam u Bosni i Hercegovini”. Seminar je okupio brojne aktiviste koji su sudjelovali u izradi strategije avanturističkog turizma u BiH, a ispred Udruženja građana ,,Zabrđe” sudjelovao je predsjednik Miroslav Petrović.

Seminar su vodili Jana Apih i Jan Klavora iz slovenske Tvornice održivog turizma ,,The GoodPlace”.

OGLAS

Naglasak seminara je bio na izradi strategije razvoja avanturističkog turizma u BiH za koji se predviđa da će biti ključan u ekonomskom oporavku od pandemije.

OGLAS

Napominjemo da je avanturistički turizam jedan od najbrže rastućih sektora turizma i njegov kontinuiran rast donosi pozitivan utjecaj za gospodarstvo, ljude i okoliš.
Slovenska outdoor adventure agencija, specijalizirana za razvoj održivog turizma, na čelu sa Janom Apih, je prenijela polaznicima nova znanja potrebna za strateško planiranje projekata u avanturističkom turizmu na našem području.

OGLAS

Kao što je mnogima od ranije poznato, Miroslav Petrović je predsjednik Udruženja građana ,,Zabrđe”, a njegovim imenovanjem na mjesto predsjednika je planinsko izletište dobilo sasvim novu perspektivu, čemu u prilog govore brojni ekološki i infrastrukturni projekti koje je proveo u djelo.

Stoga ne sumnjamo da će iskustva i znanja stečena na ovom seminaru implementirati u svoj pristup razvitku Zabrđa kroz nove inovativne projekte koji će podići ovo planinsko izletište ka vrhu liste planinskih destinacija.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM