viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.01.24 @ 18:07
OGLAS

Muškarac koji je osumnjičen za ubojstvo 19-godišnjaka na Otoci u nedjelju navečer, uhićrn je danas u poslijepodnevnim satima, potvrđeno je za Klix.ba. Neslužbeno saznaju da je uhićen Adem Šuman.

OGLAS

Muškarac je ranije u toku dana najavio preko odvjetnika da će se predati nakon što je izvršio ubojstvo iz automobila koji je bio u pokretu.

Kako je priopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova ŽS, inicijali osumnjičenog su A. Š.

OGLAS

,,Policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽS, pod nadzorom tužitelja ŽTŽS, danas poslijepodne su lišili slobode muškarca A.Š. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo Ubojstvo (članak 166. KZ FBiH) na štetu F.P. (2005) dana 28.01.2024. godine u Sarajevu. Osumnjičeni je trenutno na kriminalističkoj obradi”, priopćeno je iz MUP ŽS.

OGLAS

Ranije su iz MUP ŽS potvrdili da je došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je jedna osoba smrtno stradala.

OGLAS

,,Sinoć oko 23.35 sati, na raskrsnici ulica VII transferzale – Bulevar Meše Selimovića, došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je usljed zadobivenih povreda smrtno stradao muškarac, 2005. godište. Policijski službenici, pod nadzorom tužitelja ŽTŽS, rade na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je izvršeno krivično djelo Ubojstvo (članak 166. KZ FBiH)”, potvrdila je Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a ŽS.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM