viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.01.24 @ 15:28

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike priopćilo je da su danas uneseni nalozi za isplate prosinačkih naknada civilnim žrtvama rata i osobama sa invaliditetom u iznosu od 22.826.995 milijuna KM.

Za naknade civilnim žrtvama rata izdvojena su sredstva u ukupnom iznosu od 2.017.532 KM, a za neratne invalidnine ukupno 20.809.463 KM.

OGLAS

Iz Ministarstva napominju da se isplate vrše na račune centara za socijalni rad kojih na području Federacije BiH ima ukupno 61, te da oni dalje vrše isplate naknada krajnjim korisnicima shodno svojim rasporedima.

OGLAS

– Naloge za isplatu naknada civilnim žrtvama rata i neratne invalidnine Federalno ministarstvo financija pustit će do 10. siječnja 2024. godine, što je praksa koja je u primjeni od listopada prošle godine, a s kojom nastojimo da sve naknade iz našeg resora imaju točne i redovne termine isplate. Također, napominjemo da druge vrste naknada, kao što su porodiljne, još nisu regulirane na nivou Federacije BiH, te da se isplaćuju različito od županije do županije, a sve informacije u vezi s tim imaju nadležna županijska ministarstva – priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

OGLAS
Oglasi
LM