viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.04.24 @ 20:14
OGLAS

Iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike priopćeno je danas da su uneseni nalozi za isplatu sredstava za neratne invalidnine, civilne žrtve rata i roditelje njegovatelje za mjesec ožujak 2024. godine.   

– U skladu s našom nepokolebljivom posvećenosti podršci i unaprijeđenju dobrobiti svih socijalnih kategorija u Federaciji, nastojimo sve naše naloge puštati u terminima koje smo obećali našim korisnicima, a kako bi oni imali datum za koji će vezati prispjeće svojih naknada – kazao je federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić.

OGLAS

Sredstva u ukupnom iznosu od 21.677.500,86 KM osigurana su za neratne invalidnine, za isplatu sredstava civilnim žrtvama rata za mjesec ožujak 2024. godine osigurana su sredstva u iznosu od 2.000.492,14 KM te za isplatu naknada roditeljima njegovateljima 1.643.472,27 KM.

OGLAS

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike ostaje predano osiguranju da sva sredstva budu pravovremeno i transparentno distribuirana, potvrđujući obvezu prema poboljšanju kvaliteta života građana uz vlastite, ali i napore i podršku svih pojedinaca i organizacija koji doprinose ovim naporima, te nastavljaju raditi na daljnjem unaprjeđenju sustava socijalne zaštite u Federaciji, navodi se u priopćenju Ministarstva.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM