viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.01.24 @ 12:40

Domaća, bosanskohercegovačka tvrtka sa sjedištem u Vitezu Derubis Caravans dobila je važno priznanje za koje su kazali kako nije samo priznanje nego i podsjetnik na to da snovi nemaju rok trajanja i da se vrijednost ideje ne mjeri vremenom provedenim na tržištu, već uticajem koji ostavlja.

Sa samo dvije svijeće na našoj rođendanskoj torti, stojimo ramena uz ramena s velikanima, ponosno držeći međunarodno priznanje koje je mnogima san – German Design Award Winner 2024 – Excellent Product Design – Passenger Vehicles. U svijetu gdje tradicija susreće inovaciju, gdje sedam desetljeća izvrsnosti u dizajnu kroji standarde. Biti prepoznat od strane institucije kao što je German Design Council, koji već sedam desetljeća oblikuje svijet dizajna, istinska je čast i potvrda da smo na pravom putu. Ovaj trenutak je više od nagrade; to je točka spajanja dva različita svijeta – naše mlade, dinamične energije i bogate tradicije u dizajnu. To je simbol da je inovacija bezvremenska, a kvaliteta prevazilazi godine,”, naveli su iz ove tvrtke.

OGLAS

Svaka linija i svaki dizajnerski izbor Denisa Kraljevića, odražava strast prema stvaranju ne samo karavana, već i iskustava koja mijenjaju živote. Ova nagrada je posveta viziji i klijentima koji su im ukazali svoje povjerenje.

OGLAS

U svijetu dizajna, gdje se povijest piše svakim potezom pera, sretni smo što možemo dodati svoj potpis u ovu bogatu hroniku inovacija i izvrsnosti. Naša priča u Derubis Caravans tek je počela, a ovaj čarobni trenutak samo je prvi od mnogih koje planiramo zajedno proslaviti”, poručili su.

OGLAS
Oglasi
LM