viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.10.23 @ 19:24
OGLAS

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Lidija Bradara danas je u svome uredu u Sarajevu održala sastanak i službeni prijam za urednika Viteškog ljetopisa Jakova Križanovića, koji je tom prigodom predsjednici Bradara uručio ovu knjigu koja drugu godinu uzastopno izdaje Udruga Volim Vitez i portal viteški.ba.

Riječ je o vrijednom štivu u čijim stupcima je zabilježena povijest viteškog kraja koja ostaje zapisana za sve buduće generacije. Križanović je predsjednicu upoznao s detaljima kada je u pitanju priprema Ljetopisa za narednu godinu, pri čemu je Bradara istaknula potporu ovome projektu.

OGLAS

Svečanoj promociji Viteškog ljetopisa nažalost nisam imala priliku nazočiti stoga zahvaljujem glavnom uredniku Jakovu Križanoviću na posjetu te uručenju novog izdanja ovog vrijednog spomena na sve važne događaje i još važnije, ljude”, naglasila ja Bradara u objavi na društvenim mrežama.

OGLAS

Tijekom sastanka je na osobit način istaknuto kako je potpora projektu i Vlada Republike Hrvatske kroz Državni ured za Hrvate izvan domovine te da je ovaj projekt itekako integrirajući na prostoru Lašvanske doline.

OGLAS

“Udruga Volim Vitez sa mladim ljudima koji vole svoj zavičaj i trude se poboljšati ga, ostavlja traga na brojne segmente društva i bit ću ponosna u budućnosti biti im podrška odnosno dijelom nekog od narednih projekata”, zaključila je predsjednica Bradara.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM