viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
mediji doznaju
Vrijeme objave: 26.06.24 @ 14:38
OGLAS

Isović je dok je bio na godišnjem odmoru išao na službena putovanja, potpisivao akte i upravljao PUFBiH bez ovlaštenja.

OGLAS

Slobodan Vukoja, zamjenik ravnatelja Poreze uprave Federacije BiH, prijavio je Povjerenstvu za administrativna pitanja Vlade FBiH nezakonita postupanja ravnatelja Šerifa Isovića, saznaje portal “Avaza”. Naime, on je naveo da Isović dok je na godišnjem odmoru upravlja Poreznom upravom na način da ide na službeno putovanje u Crnu Goru od 13. do 15. lipnja, za šta koristi resurse Porezke uprave, odnosno vozača i službeno vozilo uprave.

Također, Vukoja navodi da je na putovanje u Mađarsku, koje je bilo 18. lipnja, Isović poveo Ifetu Fazlić, pomoćnicu ravnatelja, iako je trebao ići na putovanje sam sa prevoditeljicom i vozačem. Tu se ukazuje da on donosi Odluke o službenom putovanju bez upoznavanja zamjenika sa bilo kojom namjerom, ali i potpisuje druge akte iz djelokruga rada Porezne uprave.

OGLAS

Također je isti dana 7. lipnja donio i Rješenje o ovlaštenju Broj: 13/06-1-30-1-249-7/24 kojim daje ovlast Ifetu Fazlić i Tomislav Lucić da organiziraju vršenje svih poslova i potpisuju akte iz nadležnosti Porezne uprave FBiH, za vrijeme odsutnosti ravnatelja PUFBiH, Isović Šerifa i odsutnosti zamjenika ravnatelja PUFBiH Vukoja Slobodana, naravno bez upoznavanja zamjenika kao što se i može vidjeti kome je dostavljeno – naveo je Vukoja. Inače, kako se navodi Isović je odlučio da koristi i stari i novi godišnji odmor.

OGLAS

Povjerenstvo za administrativna pitanja Vlade FBiH je na današnjoj sjednici donijela jednoglasnu odluku da prijavu dostavi Tužiteljstvu ŽS na nadležno postupanje, odnosno v.d. glavnoj kantonalnoj tužiteljici Melihi Dugaliji.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM