viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.05.24 @ 11:43
OGLAS

U Travniku je prošloga tjedna održana sjednica Vlade Županije Središnja Bosna, ukupno 43. po redu, a nakon sjednice iz Vlade su poslali priopćenje iz kojega izdvajamo:

OGLAS

Donesena je Odluka o izdvajanju sredstava iz Proračuna ŽSB za 2024. godinu za potrebe Ministarstva pravosuđa i uprave. Izdvaja se iznos od 31.028,40 KM na ime izgradnje elektroenergetskog objekta za potrebe priključenja na distribucijsku mrežu poslovnog objekta koji se gradi u posebnoj zoni (Sud Vitez). Sredstva će se doznačiti dobavljaču JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar, Distribucijsko područje-Centar, Poslovnica Elektro Vitez.

Također, donesena je Odluka o izdvajanju sredstava za 2024. godinu. Sa pozicije „Nabavka opreme – izdaci za nabavku stalnih sredstava osnovnim i srednjim školama“ izdvaja se iznos od 81.396,90 KM. Izdvojena sredstva iz ove odluke koristit će se za „Rekonstrukciju krova i limarije“ u OŠ „Dubravica“ Preočica Vitez prema potpisanom Ugovoru o javnoj nabavci. Izdvojena sredstva doznačit će se dobavljaču „BK GRADNJA“ d.o.o. Zenica.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM