viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.09.23 @ 14:37
OGLAS

U organizaciji Šumskogospodarsko društva ŽSB i partnera u sportsko-rekreativnom centru Eko-FIS Vlašić ovog vikenda (petak-nedjelja) se održava osmo izdanje Šumarijade.

Ovogodišnjem druženju i natjecanju prisustvuje oko 600 sudionika iz cijele FBiH, a pored domaćih sudionika i posjetitelja ovogodišnja Šumarijada ima goste iz Turske, Hrvatske i Slovenije.

OGLAS

    Direktor ŠGD ZSB Vildan Hajić istaknuo je zadovoljstvo zbog organizacije jedne ovakve manifestacije i nadu da će sve proteći u najboljem mogućem redu.

    OGLAS

    -Želim vam puno sreće, zdravlja i druženja i da se ugodno i lijepo osjećate na Vlašiću. Nadam se da će sve proteći u fer atmosferi, a ono što je najvažnije je da se svi lijepo družimo. Organizatori su se potrudili da sve bude na najvišem nivou i nadam se da će u budućnosti ovo biti ogledni primjerak za održavanje ovih naših druženja, istakao je Hajić..

    OGLAS

    Trodnevnu manifestaciju na Vlašiću je službeno otvorio premijer Tahir Lendo koji je u svom govoru istaknuo koliko je zapravo važna šuma i posao svih s ove manifestacije za očuvanje naše planete.

    Ovogodišnje okupljanje na Šumarijadi ima svoj sportski segment, od sportova kao što su odbojka, mali nogomet, povlačenje konopca, trčanje, kao i šumarske discipline – kombinirani rez, okretanje vodilice, podsjecanje stabla.

    Pored uobičajnih disciplina ove godine Šumarijadu krasi i Šumarski kviz u kojem ekipe odgovaraju na pitanja iz oblasti šumarstva.

    OGLAS
    OGLAS
    Oglasi
    LM