viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.04.24 @ 09:06
OGLAS

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć u Zračnoj luki u Mostaru, gdje je započeo dvodnevnu radnu posjetu BiH, da će nova izravna linija od Beograda do tog grada, puno značiti za povezivanje dva naroda, kao i poslovnih zajednica.

– Veoma sam sretan zbog ovoga, jer je to od velikog značaja i za Mostar i Beograd, kao i za BiH i Srbiju i za povezivanje svih naših naroda. Običnom narodu treba kazati da povratna karta Beograd-Mostar košta 104 eura – rekao je Vučić.

OGLAS

On je istaknuo da let traje 40 minuta, da avion ima 108 mjesta, kao i da će Air Serbia Srbija letjeti tri puta tjedno, prenosi RTRS. Vjerujemo da će doći trenutak kada će Air Serbia letjeti i sedam puta tjedno, dodao je Vučić.

OGLAS

On je rekao da nema automobila s kojim se od Beograda do Mostara može potrošiti manje od 104 eura, kao i da će avionom građani moći uštedjeti puno vremena, više od 10 sati. Vučić je rekao da će nova linija povećati kontakte poslovne zajednice i da će biti sve više biznis partnera iz Beograda u Mostaru i obrnuto.

OGLAS

– Zadovoljan sam što ćemo prisustvovati još jednom sajmu gospodarstva u Mostaru – rekao je Vučić i naglasio da je to izuzetno važan događaj. Čestitam našim prijateljima što tu tradiciju održavaju, poručio je Vučić.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM