viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.03.21 @ 11:18

U subotu, 27.03.2021. godine u prostorijama Hrvatske udruge mladih u Središnjoj Bosni održane su interaktivne radionice za djecu.

Prva radionica za djecu uzrasta 3 do 6 godina, druga za djecu uzrasta od 7 do 10 godina.

OGLAS

Prva radionica je kroz kreativne i zabavne aktivnosti imala za cilj jačanje i razvoj komunikacijskih vještina, poticanje međusobne suradnje, bogaćenje rječnika te pružanje prilike djeci da iskažu svoju kreativnost kroz bojanje i vođeni razgovor.

OGLAS

Igre prepoznavanja suprotnosti i slušaj i otkrij neobično, odlična su vježba za dječju koncentraciju, slušnu osviještenost i sastavljanje rečenica, a djeci mlađeg uzrasta su zabavne i izazovne.

OGLAS

Druga radionica je bila tematski usmjerena na aktivnosti i promišljanja o temeljnim ljudskim potrebama koje su zajedničkim koracima definirali i posložili u „Piramidu života“.

Pored toga i druga radionica bila je prilika za pokazivanje dječjih likovnih i kreativnih sposobnosti kroz aktivnosti crtanja i bojanja raznim tehnikama. Zabavu je na vrhunac dovela igra asocijacija kojom je bilo zaokruženo druženje u trajanju od tri sata, a kojima su djeca vježbala izražavanje, strpljenje i međusobnu suradnju kroz grupni rad.

Ovim putem se zahvaljujemo djeci koja su svojom aktivnošću, opuštenošću i zanimljivim idejama obogatili naše druženje kroz obje radionice. Također, veliko hvala roditeljima koji su iskazali povjerenje u naš rad i podržali naše prve radionice te omogućili prilike za nove suradnje u budućnosti. Nadamo se da smo opravdali Vaše poverenje i da ćemo kroz svaku sljedeću radionicu to i dalje činiti, poručili su iz Udruge.

Voditeljice radionica: Marija Čalić i Marina Sureta.

Oglasi
LM