viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.04.24 @ 18:19

Centralna banka Bosne i Hercegovine (CBBiH) objavila je ažurirani popis blokiranih računa tvrtki u BiH. U novom izvješću o blokiranim računima u Jedinstvenom registru računa CBBiH navedeno je da je u BiH krajem ožujka, odnosno početkom travnja blokirano 104.239 računa tvrtki te da 57.035 tvrtki ima blokiran barem jedan račun.

Ukupan broj blokiranih računa tvrtki u odnosu na mjesec ranije uvećan je za 171, a broj tvrtki koje imaju blokiran barem jedan račun povećan je za 136.

OGLAS

U novom izvješću koji sadrži 4.204 stranice (četiri više nego prethodno izvješće) pobrojane su tvrtkr iz svih sfera društvenog života, od gospodarskih poduzeća, trgovina, frizerskih salona, benzinskih crpki, ljekarni, ordinacija, kafića i restorana, do raznih agencija, zadruga, tvrtki. Na ovom popisu se nalaze i rudnici, mjesne zajednice, općine, sportski savezi.

OGLAS

U prvom izvješću Centralne banke BiH, objavljenom početkom studenog 2012. godine, broj blokiranih računa tvrtki u BiH iznosio je 58.038, dok su 35.694 tvrtke imale barem jedan blokiran bankarski račun. 

OGLAS
Oglasi
LM