viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.10.23 @ 20:38

Reprezentacija Portugala predvođena Cristianom Ronaldom nakon 12 godina ponovno dolazi u Zenicu te će boraviti u Hotelu Zenica.

Dolazak reprezentacije Portugala u Zenicu najavljen je prije nekoliko mjeseci, a Hotel Zenica će tri dana u potpunosti biti zatvoren za javnost.

OGLAS

Portugalska reprezentacija rezervirala je cijeli hotel samo za sebe želeći potpuni mir i koncentraciju pred utakmicu s reprezentacijom Bosne i Hercegovine, a njihov dolazak je planiran za sutra.

OGLAS

Policija će već danas pregledati sve sobe u kojima će boraviti tim iz Portugala te ih zapečatiti do dolaska gostiju.

OGLAS

Među njima, kako je jutros potvrđeno, unatoč izborenom plasmanu na Europsko prvenstvo, bit će i Cristiano Ronaldo koji, kako saznaje Klix.ba, nije imao posebne zahtjeve.

“Zadovoljni smo što je reprezentacija Portugala ponovno odabrala Hotel Zenica za mjesto boravka tijekom posjeta Zenici. Danas smo imali i posljednje kontrole njihovog tima na čelu s menadžerom Carlosom Fererom te kuharom Luisom Daniel Aveirom. Što se tiče zahtjeva, nisu imali neke posebe želje, a mi smo uradili sve što je u našim mogućnostima tako da su zadovoljni svime što smo pripremili”, kazala je za Klixizvršna direktorica Hotela Zenica Jasmina Beganović.

Ronaldo će boraviti u sobi broj 507, na 5. katu Hotela Zenica, koja nosi ime po njemu i u kojoj je boravio posljednji put, a sve zbog broja 7 na njegovom dresu.

Sa sobom vodi i svoje privatno osiguranje koje će ga čuvati prilikom boravka u Hotelu Zenica, a ispred hotela i u hotelu će biti angažirano i dodatno policijsko osiguranje.

Soba u kojoj će Ronaldo odsjesti ne ističe se previše od soba drugih reprezentativaca Portugala. Standardni krevet, radnim stol i fotelje, toalet s kadom te pogled prema atletskom stadionu Kamberovića polje.

Hotel Zenica raspolaže i s apartmanima te predsjedničkim apartmanom, ali to nije bio zahtjev izaslanstva za Ronalda niti za nekog od reprezentativaca.

Kada govorimo o hrani, nju će pripremati kuhari Hotela Zenica pod nadzorom tima portugalske reprezentacije, a meni još uvijek nije poznat. Posljednji put Ronaldo je osim dogovorenog menija tražio i juhu od povrća te veće količine leda.

Menadžment hotela je poručio da će učiniti sve kako bi boravak reprezentacije Portugala u Hotelu Zenica bio što ugodniji kao i svaki put do sada.

Oglasi
LM