Zrak u vitezu
OGLAS
//
Završeni pregledi
Vrijeme objave: 25.09.24 @ 07:56
OGLAS

Završen je sinoć KDZ-pregled i u tržnom centru Aria Mall i utvrđeno da je dojava o bombi bila lažna, potvrđeno je iz sarajevske policije. 

OGLAS

Pregled je završen u 21:40 sati, potvrdila je glasnogovornica Uprave policije MUP-a ŽS Mersiha Novalić. Ranije su završeni pregledi tržnih centara SCC i Importanne, te je također utvrđeno da su dojave o navodno postavljenim eksplozivnim napravama bile lažne.  – Kontradiverzione preglede u tri tržna centra su obavili timovi Uprave policije MUP-a ŽS, kao i Direkcije za koordinaciju policijskih tijela u BiH i Federalne uprave policije, sukladno Sporazumu o međusobnom pružanju pomoći i operativnoj suradnji policijskih agencija u BiH – navela je Novalić.

Dodala je da policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽS, pod nadzorom tužitelja Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, nastavljaju rad na dokumentiranju i rasvjetljavanju ovog krivičnog djela. Dojave o navodno postavljenim bombama u tri tržna centra stigle su jučer ujutro oko 4 sata putem e-maila. Prekjučer su također bile dvije dojave o navodno postavljenim bombama, jedna na Sarajevskom aerodromu, a druga u avionu koji je stigao iz Memmingena u Sarajevo. I te dojave su se ispostavile kao lažne. 

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM