viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
Doboj
Vrijeme objave: 17.09.24 @ 17:53
OGLAS

Dobojska policija traga za piromanom ili više njih, koji je u ponedjeljak zapalio vikendicu Slaviše Pavlovića, vlasnika portala dobojski.info i kandidata liste Za pravdu i red na predstojećim izborima.

OGLAS

Kako je objavio spomenuti portal, požar na objektu u dobojskom naselju Bušletić, prijavljen je policijskoj stanici Doboj dva oko 21:40 sati, a na vikendici je nastupila materijalna šteta. Požar su lokalizirali pripadnici Teritorijalno vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj.

“Službenici PU Doboj poduzimaju potrebne mjere i radnje na utvrđivanju izvršitelja kaznenog djela paljevina a koje se odnosi na izazivanje požara na objektu vlasništvo S.P. iz Doboja. Uviđaj su u jutarnjim satima, izvršili policijski službenici Policijske uprave Doboj zajedno s inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj”, navode iz PU Doboj.

OGLAS

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje kaznenog djela paljevina. ”Na vikendici su izgorjeli krov i potkrovlje kuće, a u njoj su zatečeni tragovi provale i dokazi koji ukazuju na to da je vikendica namjerno zapaljena”, objavio je portal.

OGLAS

Slaviša Pavlović, glavni i odgovorni urednik dobojskog portala, na listi je Nebojše Vukanovića za Doboj.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM