viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.08.21 @ 09:26
OGLAS

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Županije Središnja Bosna oglasili su se službenom informacijom o jučerašnjem požaru, a istu prenosimo:

Dana 05.08.2021.godine oko 18,30 sati u PS Vitez je prijavljen požar u firmi EKO-TRSTIKA vlsništvo M.P., požar je zahvatio i dvije obiteljske kuće, pet pomoćnih objekata vlasništvo R.P. u mjestu Ljubić, općina Vitez. Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su policijski službenici PS Vitez, kao i vatrogasci DVD Vitez, Stari Vitez i Travnik koji su lokalizirali požar koji je zahvatio navedene objekte, na kojima je pričinjena veća materijalna šteta. Prilikom gašenja požara lakše tjelesne povrede zadobio je vatrogasac DVD Stari Vitez M.A. kojem je ukazana prva pomoć, te prevezen u bolnicu Nova Bila.
 
U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom, uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik, koji poduzimaju i druge mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su dovele do navedenog događaja.

OGLAS

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM