viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.12.21 @ 11:22
OGLAS

Evidentirano je 28 prometnih nezgoda u kojima su 2 osobe smrtno stradale, dok su 3 osobe zadobile teže i 4 osobe lakše tjelesne povrede.

Dana 26.12.2021.godine oko 21,30 sati na lokalnom putu iznad naselja Vesela, općina Bugojno, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je motorno vozilo marke Suzuki, kojim je upravljao M.S. rođen 1955.godine iz Bugojna sletjelo u rijeku Vesočnicu. U ovoj prometnoj nezgodi navedeni vozač je smrtno stradao.

OGLAS

U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Bugojno.

OGLAS

Istog dana, oko 23,15 sati na magistralnom putu u mjestu Stojkovići, općina Novi Travnik dogodila se prometna nezgoda u kojoj je putničko motorno vozilo marke BMW sletjelo sa kolnika i ostvarilo kontakt sa betonskim zidom. Vozilom je upravljao M.S. rođen 1984. godine iz Novog Travnika, koji je uslijed zadobivenih povreda smrtno stradao, dok je na vozilu pričinjena značajna materijalna šteta.

OGLAS

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 662 prekršajna naloga, od kojih je 126 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 59 vozača, od kojih je 14 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM