viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.08.23 @ 11:38
OGLAS

Fikret Sulejmanović, otac trostrukog ubojice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, rekao je da se srami svog sina koji je prije pet dana ubio troje ljudi. Potvrdio je informaciju da obitelj ne želi preuzeti Sulejmanovićevo tijelo, koje se već pet dana nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli.

Na pitanje tko će sahraniti ubojicu, njegov otac kaže da to sigurno neće biti on.

“Nema ga tko od obitelji sahraniti, to su njegovi prijatelji krimosi sredili već i organizirali. To što je on napravio, to ne može normalan čovjek napraviti, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to učinio”, rekao je otac ubojice, prenosi Blic.

“Ja sam se njega odrekao prije 20 godina”
“I jesam i nisam otac Nerminu. Sve ste vidjeli i čuli. Ja sam se njega odrekao prije 20 godina kada me počeo tući. Ipak je to dijete i da je najgori, dijete mi je. Cijeli život je po zatvorima zbog drugih kriminalaca, zbog raznih kaznenih djela. Kad god sam nešto pokušavao s njim, on se uvijek htio svađati sa mnom i tući i odustao sam od njega”, priča Fikret.

Kaže da je Nermin od malih nogu bio nasilnik.

“Bio je eksplozivan od malih nogu, nikada ne znaš što će učiniti. Još kad je bio peti, šesti razred bio je spreman da se potuče i sa mnom. Bio je Al Capone otkad se rodio i onda je upao u loše društvo”, priča dalje otac.

Fikret priča da je njegov sin bio manipulativan.

“Imao je on svoje ljude, bliske njemu, koji ga poznaju, ja nikad nisam bio blizak s njim. Kad biste ga upoznali, a da ne znate ništa prethodno o njemu, pomislili biste da Nermin nije loš čovjek. Veoma je bio eksplozivan i srčan, za sve bi gubio glavu”, navodi Fikret.

Što je napravio Nermin Sulejmanović?
Podsjetimo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubojstvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji zbog obiteljskog nasilja. Ubojstvo je počinio ispred vikendice u mjestu Sibovac, blizu Gradačca.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina, turske državljane Džengiza Ondera i Denisa. U krvavom pohodu ranjena je i majka, supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti u tuzlanskoj bolnici

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM