OGLAS
Vrijeme objave: 01.09.23 @ 11:29
OGLAS

Pjevač Mahir Petrović, sudionik “Zvezda Granda”, koji je osumnjičen da je 31. srpnja u Gornjem Vakufu/Uskoplju Audijem usmrtio pješaka Jozu Batinića i pobjegao s mjesta nesreće, neće biti pritvoren, te će se zajedno s ocem Irfanom koji mu je pomogao u uklanjanju tragova, braniti sa slobode, potvrđeno je za portal “Avaza” iz Tužiteljstva Srednjobosanske županije.

OGLAS

Odgovor Tužiteljstva 

U odgovoru Tužiteljstva ŽSB na pitanje, je li eventualno predložen pritvor za pjevača i njegovog oca, navedeno je da se istraga provodi, te da nije bilo neophodno predlagati ovu mjeru.

– Tužiteljstvo provodi istragu protiv M.P. zbog kaznenog djela teška kaznena djela protiv sigurnosti javnog prometa i neukazivanje pomoći osobi povrijeđenoj u prometnoj nesreći, dok se I.P. tereti za kazneno djelo pomoć učinitelju poslije učinjenog kaznenog djela.

OGLAS

Restriktivna mjera

– Tužiteljstvo je u suradnji sa policijom osiguralo dokaze, te ocijenilo da nije neophodno predlagati mjeru pritvora. Inače, stav je sudske prakse da je ovo restriktivna mjera i primjenjuje se samo u situacijama koje su propisane Zakonom o kaznenom postupku Federacije Bosne i Hercegovine- odgovoreno je za “Avaz” iz Tužiteljstva ŽSB. 

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM