viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.10.21 @ 08:31

Policija u Srednjobosanskoj županiji provjerava dojavu u potrazi za muškarcem kojeg su prijavili roditelji djece iz travničkog naselja Han Bila te novotravničkog naselja Bučići kako je pokušao nagovoriti djecu iz ovih naselja da uđu u kombi koji je vozio, piše drukciji.ba.

Hasan Hodžić, glasnogovornik policijskog komesara Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije kazao je kako istraga još uvijek traje. “Službenici policije provode istragu i provjeravaju sve dostupne tragove”, rekao je Hodžić.

OGLAS

Neslužbeno saznaju kako policija ima informaciju kome kombi vozilo pripada, ali sada provjerava vjerodostojnost navoda.

OGLAS

Podsjetimo, jedan od mještana Han Bile na društvenoj mreži Facebook opisao je sporni događaj.

OGLAS

“Stariji vozač je mamio djevojčicu od 10-ak godina koja je krenula sama u prodavaonicu da uđe u automobil, plašeći je zmijom pored puta. Djevojčica je govorila ne želim, krenula je bježati, a on je u rikverc vozio za njom, da bi ona dotrčala u moje dvorište. Bio sam vani, vidio da s njom nešto nije u redu, pitao sam što je bilo i sve mi je ispričala. Ispratio sam je kući, sjeo u automobil i zaputio se prema Biloj, ali nisam našao vozilo koje je opisala. Djevojčica je bila u šoku, roditeljima savjetujem da paze djecu”, napisao je jedan mještanin Han Bile, a sličnu priču policiji su ispričali i mještani Bučića.

Roditelji koji nisu htjeli pred kamere početkom listopada neslužbeno su nam ispričali kako se radi o muškarcu u kasnim srednjim godinama, a kako su kazali i policiji, specifičan je po tome što nema prednjih zubi.

Djecu je, kažu roditelji, mamio da uđu u kombi pod izlikom da mu pokažu kuću njegovog poznanika kojeg je navodno tražio. Djeca su, srećom, odbila ući u vozilo.

Također, Drukčiji radio neslužbeno saznaje kako je policija došla u posjed videosnimke iz Bučića, na kojoj se vidi bijelo kombi vozilo kako prilazi djeci.

Oglasi
LM